Somohardjo: “PL flirt niet met de NDP”

Pertjajah Luhur (PL)-voorzitter Paul Somohardjo ging gisteren op een persconferentie in op de geruchten als zou de PL flirten met de Nationale Democratische Partij (NDP). PL-parlementariër William Waidoe was afgelopen woensdag aanwezig bij een activiteit van de regering, waarbij ook NDP-toppers aanwezig waren. Zijn aanwezigheid deed vragen opkomen over intenties van de PL. “Er doen geruchten de ronde dat de PL bezig is te flirten met de NDP, gelet op het verschijnen van de heer Waidoe in Nickerie bij de herstart van SML. Laat dit duidelijk zijn: de PL, althans onder mijn leiding, flirt niet met de NDP”, stelt Somohardjo. Voorzitter Somohardjo stelt dat Waidoe hem ruim vooraf op de hoogte had gesteld te zullen ingaan op de uitnodiging voor de herstart van SML. Hij benadrukt dat de PL frequent contact heeft met parlementaire politieke partijen, zowel de coalitie als oppositie (NDP, VHP, Abop, Doe, Palu) en niet-parlementaire politieke partijen (DA-91, SPA, Strei!). Hij verduidelijkt vervolgens ook dat de PL niet op pad is om weer met de NDP in de regering te komen.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!