RBT Paramaribo arresteert verdachte met verschillende drugssoorten

De leden van RBT-Paramaribo waren maandagavond bezig met de dagelijkse surveillance. Op een bepaald moment heeft de politie een voertuig aan de Kwattaweg staande gehouden waarin alleen de bestuurder zat. De politie vond het gedrag van deze bestuurder vreemd en heeft de bestuurder tot stoppen gedwongen. Er werd een controle uitgevoerd in het voertuig van de verdachte. Dit resulteerde in een drugsvondst. De politie heeft een hoeveelheid hasj, marihuana en cocaïne gevonden. Ook is er geld en een vuistvuurwapen met 9 munitie aangetroffen. De verdachte L.R. werd naar zijn woning gebracht alwaar de politie een huiszoeking instelde. Er werden in totaal SRD 18.000, USD 800 en Euro 650 aangetroffen. In het belang van het onderzoek is de verdachte overgedragen aan de Narcoticabrigade. Waarnemend regiocommandant Lloyd Tolud bevestigt de aanhouding van deze verdachte.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!