Aangehouden politieman overleden op bureau

De 32-jarige arrestant Vikaash Bechan is in de vroege ochtend van donderdag 11 oktober overleden.
De deuren van de cellen zijn, zoals gewoonlijk, vroeg open gedaan voor de arrestanten met de bedoeling dat zij gaan baden. Vikaash liep zijn cel uit om te gaan baden en zeeg daarbij plotseling neer. Politieambtenaren schoten hem te hulp en schakelden via de Centrale Meldkamer de ambulance in. Het ambulance personeel constateerde dat de arrestant geen teken van leven meer vertoonde.
Een ingestelde arts stelde de dood vast. Na overleg met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen.
Vikaash is politieman geweest en is op dinsdag 9 oktober, samen met twee andere collega’s ingesloten op verdenking van mishandeling, overtreding van de Wet Verdovende Middelen en Dwang door ambtenaar.
Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de afdeling Onderzoek Personeel Zaken (OPZ).

error: Kopiëren mag niet!