Minister Ferrier praat vredig met BvL/ALS

President handelt loongedeelte zelf af

Het onderhoud dat gisteren gepland stond tussen de Onderwijsminister Lilian Ferrier, het bestuur van de Bond van Leraren (BvL) en Alliantie van Leerkrachten in Suriname (ALS), heeft plaatsgevonden. Het werd een marathonvergadering, die om 09.30 uur begon en laat in de middag eindigde. Volgens de minister was het gisteren de VN Dag van Vrede. Ferrier stelde zich heel constructief op bij het gesprek. De minister vertrok wegens DNA-verplichtingen eerder uit de meeting. De ALS/BvL sprak verder met de directeur en onderdirecteur van Minowc.
Tijdens het gesprek met de minister werden uitsluitend onderwijsinhoudelijke issues besproken. Binnenkort volgt er nog een gesprek, waarbij Ferrier uitsluitsel zal geven. Bepaalde zaken heeft de minister gedelegeerd naar de directeur. Over het loongedeelte zal president Desi Bouterse zelf met de ALS/BvL praten.

error: Kopiëren mag niet!