Vrouw overvallen en mishandeld te Merveilleweg

De politie van Santo Boma kreeg vrijdagavond een melding van een woningoverval aan de Merveilleweg. Drie criminelen, van wie één gewapend met een vuistvuurwapen, zijn de woning van de familie H. middels braak binnengedrongen. Zij hebben de vrouw des huizes onder schot gehouden. Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met haar echtgenoot, R.H. Volgens R.H. waren zijn zoon en hij niet thuis. Hij was aan het werk, toen zijn zoon hem belde en hem aangaf wat zich thuis had afgespeeld. De criminelen hebben de vrouw mishandelend en alle waardevolle sieraden, SRD 6.000, USD 500 en Euro 250 weggenomen. Ook de mobiele telefoon van de vrouw is weggenomen. Het slachtoffer ging na de beroving hulp zoeken bij de buren, die op hun beurt de zoon hebben gebeld. De zoon heeft zijn vader en de politie op de hoogte gesteld. De politie die na de beroving ter plaatse verscheen, verwees het slachtoffer met een doktersverklaring naar de Spoedeisende Hulp. Zij heeft een barstwond aan haar hoofd opgelopen en gaf steeds over. Waarschijnlijk heeft zij een hersenschudding opgelopen. De daders in dit geval zijn nog onbekend. Het verdere onderzoek is overgedragen aan de recherche.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!