Onderhandelingscommissie Alcoa houdt open persconferentie

Ook burgers mogen vragen stellen

De presidentiele onderhandelingscommissie Alcoa zal op woensdag 03 oktober een open persconferentie houden in de ballroom van Royal Torarica om 19.00 uur. Deze commissie, onder leiding van Dilip Sardjoe, heeft de stoute schoenen aangetrokken om niet alleen op vragen van de pers in te gaan, maar ook van de totale gemeenschap die daartoe de behoefte heeft. De burgers krijgen als eerst de kans om vragen te stellen. Wel moeten ze hun vragen mailen, Whatsappen of via facebook sturen naar de commissie. De openpersconferentie zal ook live te volgen zijn op tv. De belangstellenden moeten zich wel vooraf registreren.
De onderhandelingscommissie is ingesteld om de bauxietsector te behouden. De taken waren onder andere een overeenstemming bereiken met Alcoa over de wijze waarop de ontwikkeling in deze sector voortgang zal vinden en voor het verkrijgen van een maximaal rendement.

error: Kopiëren mag niet!