Twee intimidatieschoten gelost nabij politie Lelydorp

Iemand heeft dinsdagavond uit een rijdend voertuig twee intimidatieschoten gelost in de nabije omgeving van politie Lelydorp. Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met een restauranthouder. Volgens hem moet er rond 23.00 uur zijn geschoten. Op dat moment was het gebied verstoken van elektriciteit. Enkele politieambtenaren stonden voor het bureau toen zij een schot hoorden. Het bedoeld voertuig is toen weggereden. De politie stelde een onderzoek in. Echter werd er geen hagel aangetroffen. Terwijl de sterke arm bezig was met het onderzoek, keerde het desbetreffend voertuig terug en werd er nog een schot gelost. De agenten zochten allemaal dekking. Zij hebben zich allemaal schuilgehouden en zagen hoe het voertuig met een snelheid wegreed. Het vermoeden bestaat dat de schutter met een revolver heeft geschoten. Er zijn geen slachtoffers te betreuren, zegt de restauranthouder. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. De schutter heeft gebruikt gemaakt van de stroomonderbreking om paniek te zaaien.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!