Politie lost roof Jan Steenstraat op

De politie van Geyersvlijt in samenwerking met RBT hebben de beroving, welke op dinsdag 18 september is gepleegd aan de Jan Steenstraat, opgelost. Twee criminelen gezeten op een bromfiets hebben op die bewuste dag een fietser beroofd. Volgens de aangever fietste hij naar huis toen hij door een bromfietser ter hoogte van de Maretraite Mall van achteren werd aangereden. De fietser kwam te vallen en werd door een van de daders mishandeld. Hij moest slagen aan zijn hoofd incasseren. De tweede verdachte heeft uit zijn tas een mobiele telefoon weggenomen. Het slachtoffer had SRD 250 bij zich. Ook dat geld is weggenomen. Na de daad zijn de rovers op hun bromfiets verder opgereden. Na goed speurwerk is de 20-jarige Giovanni B. aangehouden. Op zijn aanwijzing is zijn comparant, de twee verdachte Marcel R. (18), ook in beeld gebracht. Hij is reeds uit andere hoofden aangehouden en ingesloten. In het belang van het verdere onderzoek blijft het tweetal in arrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!