Inbrekers na goed speurwerk aangehouden

De politie van Geyersvlijt heeft dinsdag de verdachte Wilgo D. (61) aangehouden in verband met een diefstal. Deze verdachte heeft in een in aanbouw zijnde woning aan de Louis Goveiastraat een inbraak gepleegd, waarbij alle inboedel van de benadeelde is weggenomen. De politie is op het spoor gekomen toen deze verdachte een matras ten verkoop aanbood van iemand. Op basis van die informatie heeft de politie de verdachte, die een oud bekende van de politie is, opgespoord en aangehouden. Bij zijn aanhouding heeft de verdachte een volmondige bekentenis afgelegd. Hij heeft inderdaad de inbraak gepleegd en de gestolen goederen ten verkoop aangeboden. In het belang van het verdere onderzoek is Wilgo in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!