Pas geboren baby dood binnengebracht

De politie van Lelydorp werd dinsdagavond geconfronteerd met een geval, waarbij een pasgeboren baby dood bij de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis was binnengebracht. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de 30-jarige moeder, die reeds drie kinderen heeft, dinsdag thuis is bevallen. Zij werd na de bevalling naar het ziekenhuis gebracht zonder het kind. De politie die de melding hiervan kreeg, begaf zich naar het adres en vernam dat de baby ook naar de SEH was gebracht. Toen de baby binnen werd gebracht, vertoonde het kind geen tekenen van leven meer. In het belang van het onderzoek is het ontzielde lichaampje in beslag genomen voor obductie. De moeder is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. Het is vooralsnog niet duidelijk wat de doodsoorzaak is van de pasgeboren baby. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!