Oom probeerde nichtje te verkrachten

De politie van Munder kreeg maandagmiddag een melding van een poging tot verkrachting. Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met het slachtoffer. Volgens de 20-jarige was haar oom thuis. Hij begon plotseling tekeer te gaan en alles kapot te slaan. Op dat moment was het slachtoffer in haar kamer. De oom is toen tot in haar kamer geweest. Hij probeerde het meisje te verkrachten, maar werd door de moeder tegengehouden. Hij heeft daarbij ook de moeder van het slachtoffer, die een nicht van hem is, weggeduwd waardoor zij kwam te vallen. De verdachte is toen uit de woning weggerend. De politie die na de melding ter plaatse kwam, heeft de verdachte niet kunnen aanhouden. Hij had zich voor de komst van de sterke arm uit de voeten gemaakt. De verdachte wordt opgespoord.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!