3-jarige jongen dood aangetroffen

De politie van Jarikaba werd zondag geconfronteerd met een geval, waarbij een kind van bijna 3 jaar is overleden. De 3-jarige was samen met zijn moeder aan de Tawajariepolder woonachtig. Op een gegeven moment kwam een nicht van de moeder op bezoek en vroeg de moeder waar het kindje was. Zij wees haar toen waar het kind sliep. Op het achterterrein van de woning werd de zuigeling gewikkeld in een laken aangetroffen. Het kind bewoog niet, waarna het familielid de grootmoeder van de jongen in kennis stelde. Het kind vertoonde geen tekenen van leven. Hij is vermoedelijk door een halswervelfractuur om het leven gekomen. De moeder staat bekend als zwak begaafd. De werkelijke doodsoorzaak van de jongen kan nog niet bepaald worden, omdat de enige patholoog-anatoom van Suriname momenteel uitlandig is. De politie is bezig met het verdere onderzoek. Voor de komst van de politie had de moeder zich uit de voeten gemaakt. Het lijk van het kind is in beslag genomen. Op 25 september zou de jongen zijn derde jaardag vieren.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!