Damesworstelaars Meerzorg ongeslagen in Nickerie

nick jpg
1 Nickerie 2
1 Nickerie 1
1 Nickerie 4De Surinaamse Worstel Federatie (SWF) organiseerde zaterdag in samenwerking met SCV Karishma het West versus De Rest 2018 worsteltoernooi in het district Nickerie. De debuterende dames van worstelvereniging Meerzorg stalen de show op deze avond in een bomvol NTC Sportcentrum. Zowel Ralitsa Nijman, Daphne Wijdenbosch als Chayenne Lamain worstelden heel ervaren en wonnen alle drie hun partijen.
Toppers als Stephan Brunings, Nawien Bepat, Marciano Tsang en Ghanshaam Ramcharan stelden niet teleur en wonnen overtuigend. De debutant Sercinio Sabajo won wonderbaarlijk middels touche van Kamlesh Kalidin. Volgens voorzitter Ravin Changoer van de SWF hebben de nieuwelingen op dit toernooi bewezen dat ze niet zomaar op de mat verschijnen. “In tegenstelling tot vroeger is deze groep goed getraind en maakte een mooie indruk.” Alle winnaars en verliezers kregen een enveloppe, de winnaars kregen ook een prachtige trofee.

error: Kopiëren mag niet!