Keuken en zwembad hotel tijdelijk gesloten

Ingaande dinsdag 28 augustus zijn de keuken en het zwembad van een hotel aan de Van Rooseveltkade in samenwerking met het districtscommissariaat en het BOG tijdelijk gesloten. De politie zegt dat dit te maken heeft met een ingesteld veiligheidsonderzoek. Afgelopen week is een 3-jarig kind bijna verdronken. De nodige veiligheidsmaatregelen in en rondom het zwembad moeten door de eigenaar of exploitant getroffen worden. Na goedkeuring hiervan zal het zwembad wederom opengesteld worden. Met betrekking tot de keuken zij vermeld dat er nog enkele zaken, zoals een afzuigkap en een aparte opslagruimte voor schoonmaakmiddelen, in orde worden gemaakt. Daarom heeft de politie samen met de autoriteiten dit hotel tijdelijk gesloten.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!