Vierde verkeersdode in verkeersveiligheidsmaand

De vierde verkeersdode in deze verkeersveiligheidsmaand is dinsdagavond omstreeks 23.20 uur te betreuren geweest en wel in Groningen aan de Misgunstweg. De 29-jarige autobestuurder Ardjoen J. is met zijn wagen, een Toyota Brevis, om tot nog toe onbekende redenen van de weg geraakt. Hij ramde eerst een mast van Telesur op de rechterberm, waardoor deze in tweeën brak. Volgens het politioneel onderzoek en getuigenverklaringen blijkt dat de auto voor de botsing over de kop is gegaan. Twee mede-inzittenden zijn volgens getuigen uit de auto gekropen en zij hebben de plaats voor de komst van de politie verlaten. Ardjoen overleed ter plekke. De auto is zwaar beschadigd. Uit het onderzoek blijkt dat de bestuurder Ardjoen niet in het bezit was van een geldig rijbewijs.

error: Kopiëren mag niet!