Lijk 12-jarig meisje in woning aangetroffen

De politie van Latour werd op donderdag 23 augustus via de Centrale Meldkamer ingeschakeld voor het onderzoeken van een geval van een lijk in een woning aan de Weltevredenweg. In een slaapkamer in het huis is het ontzielde lichaam van een 12-jarig meisje in verre staat van ontbinding aangetroffen. Een ingeschakelde arts gaf aan dat het meisje al drie tot vier dagen dood moet zijn. Het meisje woonde met een aantal familieleden in het huis. Volgens verklaring van de grootmoeder had haar kleindochter een beperking. De politie is bezig met een diepgaand onderzoek rond de dood van het meisje en is vast van plan om duidelijkheid te krijgen. Het lijk is voor sectie in beslag genomen en verwachtbaar is dat het resultaat van de sectie zal mee helpen om klaarheid te brengen in deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!