Djin Anroedh Tewarie: “Nu heb ik meer tijd voor sociaal werk”

De jarige Djin Anroedh Tewarie met wederhelft en de hoofdgasten Ashwin Adhin en Chan Santokhi (foto: Regilio Derby)
De jarige Djin Anroedh Tewarie met wederhelft en de hoofdgasten Ashwin Adhin en Chan Santokhi (foto: Regilio Derby)
De zeer bekende sociaal-maatschappelijke werker en ondernemer Djin Anroedh Tewarie wil meer tijd gaan besteden aan het helpen van mensen en organisaties op sociaal gebied. “Ik ben nu 60 jaar en wil me op mijn oude dagen bezig zijn met ‘samaaj’ (maatschappelijk, red.) werk. Ik doe dat al tientalen jaren, maar nu heb ik meer tijd daarvoor”, zegt de zeer bewogen man van Vredenburg en omgeving. Ook op religieus gebied is Anroedh Tewarie een veel gezien persoon. Hij trapt wekelijks een balletje met leeftijdsgenoten. Op het gebied van ondernemen is hij succesvol geweest en de kinderen nemen het over. In verband met zijn jaardag houdt hij een driedaagse dienst in de Shri Krishna Mandir te Vredenburg Serie B, welke vandaag eindigt. Opvallend op de eerste dag van de dienst was de aanwezigheid van vp Ashwin Adhin en VHP-voorzitter Chan Santokhi naast andere notabelen uit de samenleving.

error: Kopiëren mag niet!