Ook Priscilla Dawsa uit Strei!

Uit de 5 initiatiefnemers zijn na ruim 5 maanden nog 3 personen over. Samuel Jabini (2de) en Priscilla Dawsa (5de) hebben bedankt
Uit de 5 initiatiefnemers zijn na ruim 5 maanden nog 3 personen over. Samuel Jabini (2de) en Priscilla Dawsa (5de) hebben bedankt

Priscilla “Pukusjani” Dawsa
Priscilla “Pukusjani” Dawsa
Na Samuel Jabini stapt ook Priscillia Dawsa uit de politieke partij in oprichting, Strei!. “Vanwege persoonlijke overwegingen”, laat Dawsa, meer bekend als Pukusjani, op haar facebookpagina omtrent de reden tot uittreding weten. Ondanks vele vragen wil ze niet dieper ingaan op de reden waarom ze bedankt heeft. “Ik wens de voorzitter Maisha Neus, de overige bestuursleden, Raad van Advies en overige actoren van de partij heel veel succes toe. Het gaat niet om onenigheid”, geeft ze aan. “Ik ben nog steeds politicus in wording en jongerenwerk zal ik blijven voortzetten”, geeft ze in haar fb-boodschap mee.
Dawsa was een van de medeoprichters van Strei! en zat in het bestuur aan als commissaris. Ze heeft eerder ook bij de NDP gezeten. Geruchten doen de ronde dat ze zich bij Abop zal aansluiten, maar dat ontkent ze op facebook.
Niet lang geleden bedankte ook een ander lid en initiatiefnemer van Strei!, te weten Samuel Jabini. Hij noemde als reden de onenigheid die binnen de organisatie is ontstaan. Jabini zei niet meer mee te kunnen gaan met bepaalde zaken binnen Strei!. De politieke partij in wording, die met een 5-mans bestuur begon, bestaat nu formeel nog uit voorzitter Maisha Neus, ondervoorzitter Gulshan Alibux en penningmeester Kuang Yin Cheong. Strei! wil als politieke partij meedoen aan de verkiezingen van 2020.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!