Kinderen Wanica leren over planten gezonde voeding

1Kinderen Wanica leren over planten gezonde voedingVorige week heeft de launch van het Fruitmoestuinenproject plaatsgevonden op de Shri Mahadevanschool te Welgedacht B. Dit project is in samenwerking met het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) gedaan. Het startsein is gegeven door districtscommissaris Audrey Hankers van Wanica Zuid-Oost op het sportveld van de Shri Mahadevan glo-school in het ressort De Nieuwe Grond. Het doel van dit project is om de kinderen van jongs af aan te leren om een gezonde leefstijl op na te houden, ze bewust te maken van een gezonde leefstijl en ze te voorzien van mogelijkheden om aan gezonde voeding te komen. Verschillende hoogwaardigheidsbekleders hebben het aanwezige publiek toegesproken en hen op het hart gedrukt om zelf te planten om zodoende gezonde voeding te kunnen nuttigen. Dit project wordt uitgevoerd op glo-scholen in de ressorten De Nieuwe Grond, Lelydorp, Houttuin en Domburg. Ook dc Sarwan Ramai van Wanica Noord-West was aanwezig, alsook het DNA-lid Hans Sandjon, vertegenwoordigers van LVV en enkele rr- en dr-leden van Wanica.

error: Kopiëren mag niet!