Registratie voor voedselpakketten BBGO

Registratie voor voedselpakketten.1De maandelijks terugkerende drukte bij het Recreatie Centrum Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO), die veroorzaakt wordt door de registratie van leden die in aanmerking wensen te komen voor een voedselpakket vanwege de overheid. Vanaf half zes ‘s morgens posteren behoeftige burgers zich op de stoep. Rond half negen worden er nummers verstrekt. Daarna begint de registratie en betaling. De pakketten kunnen dan op een aangeven datum opgehaald worden. De gepensioneerden zijn, gezien het gewicht van een pakket, genoodzaakt voor vervoer te zorgen. Een seniorenburger, die zich met per taxi verplaatst, zei desgevraagd dat het vervoer om het pakket naar huis te brengen SRD 25,- kost. Dus komt een pakket haar te staan op SRD 85. Daarbij moet het tarief voor 3 busritten bijgeteld worden.
HD

error: Kopiëren mag niet!