Beroving aan de Nieuwe Charlesburg

Deze witte vlucht voertuig haalt auto's in nadat de inzittenden iemand van een halsketting hebben beroofd
Deze witte vlucht voertuig haalt auto’s in nadat de inzittenden iemand van een halsketting hebben beroofd
Op zaterdag omstreeks 16.00 uur vond een beroving plaats aan de Nieuw Charlesburgweg. Voor de deur van een winkelier werd een manspersoon van zijn halsketting beroofd, waarna hij enkele slagen moest incasseren. Het slachtoffer verweerde zich kranig. De rover smakte hem middels een heupworp tegen de grond. Toen het slachtoffer probeerde op te krabbelen snelden nog ongeveer vier personen te hulp. Niet om het slachtoffer te helpen, maar om de halskettingdief te assisteren. Na een serie van slagen en trappen moest het slachtoffer achteruit, waarna de groep in een gereedstaande witte Toyota verdween. Met hoge snelheid en tegen alle verkeersregels in haalde de bestuurder auto’s in (zoals op de foto te zien is) en reed de Henck Arronstraat in tegenovergestelde richting op.

error: Kopiëren mag niet!