Patrick Kensenhuis: “Opdracht rehabilitatie Matta reeds gegeven”

Het DNA-lid Patrick Kensenhuis, die het district Para vertegenwoordigt, geeft te kennen dat de opdracht om de weg naar Matta te rehabiliteren reeds is gegeven. “Gisteren konden de werkzaamheden door de zware regen niet aanvangen, maar alles zit al in de startblokken”, zegt Kensenhuis.
Het bedrijf Grassalco heeft volgens de parlementariër ook materiaal gedoneerd om de weg te kunnen verbeteren. Het gaat om vergruisd grind. De opdracht voor de daadwerkelijke uitvoering ligt in handen van het grondverzetbedrijf Mine NV. “Zodra de weersomstandigheden verbeterd zijn, wordt een aanvang gemaakt”, aldus Kensenhuis. Eerder verschenen de inwoners van Matta in het nieuws, nadat zij uit onvrede over het lange wachten op rehabilitatie van de weg waren overgegaan tot barricade.
RB

error: Kopiëren mag niet!