Verkeersbarometer gestegen naar 41

Verkeersbarometer gestegen naar 41Een bestuurder van een personenwagen heeft vrijdagmiddag het leven gelaten bij een zware aanrijding op de Oost-Westverbinding, ter hoogte van Alfondsdorp. Het gaat in deze om een aanrijding tussen een trekker met houtblokken en een personenauto. De politie van Albina is belast met het onderzoek. De bestuurder van de personenwagen raakte bekneld achter het stuur. Hij werd door tussenkomst van de brandweer bevrijd. Volgens de politie betreft het een frontale aanrijding waarbij de autobestuurder ter plaatse is komen te overlijden. Met het heengaan van dit slachtoffer is de verkeersbaronmeter gestegen naar 41. Opvallend is dat de laatste dagen veel trekkers betrokken zijn bij aanrijdingen. De politie zal optreden tegen de bestuurders van de vrachtwagens, omdat zij met een vrij hoge snelheid op het wegdek rijden en geen rekening houden met de weggebruikers.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!