Telesur Mobiel Nederland bestaat 10 jaar

2Telesur Mobiel Nederland bestaat 10 jaarDe business venture van Telesur, Telesur Mobiel Nederland (TMN), viert dit jaar haar 10-jarig bestaan. De dienst werd ontwikkeld uit de behoefte om Surinamers in Nederland met één SIM-kaart – voorzien van een Nederlands 06-nummer én een Surinaams 75- of 77-nummer – via het lokaal netwerk tegen het lokaal tarief, te verbinden met familie, vrienden en zakenrelaties op het Telesur-netwerk in Suriname. Met dit concept heeft Telesur zijn aandeel in Nederlandse telecommarkt verzekerd. De kern van de TMN-distributieketen bestaat uit www.telesur.nl, de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM), de Nederlandse bedrijven Kruidvat en Trekpleister en diverse Surinaamse toko’s in Nederland. In aanloop naar het TMN-jubileum op 25 november loopt de marketingcampagne ‘Gratis naar Su’ met in de prijzenpot van 4 retourtickets Amsterdam- Paramaribo. Intussen heeft op 01 juli de eerste trekking plaatsgevonden en maken dus nog 3 TMN-klanten in Nederland kans zo een retourticket te winnen. In het kader van zijn verjaardag staat TMN ook op het Kwakoefestival (14 juli t/m 5 aug.) en het Milanfestival (03 t/m 05 aug.) in Nederland.

error: Kopiëren mag niet!