Drieling krijgt bezoek van VPAS

2 Pasgeboren drieling ontvangt goederen van VPASDe drieling, die geboren is op 20 juni 2018 in het RK Ziekenhuis te Paramaribo heeft, bezoek ontvangen van Stichting VPAS (Vrouwen Politiek Alliantie Suriname). Onder andere stichting VPAS heeft aangeklopt bij het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting voor ondersteuning van de ouders, Mohamed Haroen Badullah en Sabrina Akbar.
De aanvraag voor maandelijkse financiële hulp is in behandeling bij het ministerie. In afwachting op de financiële bijdrage heeft stichting VPAS noodzakelijke goederen voor de drieling gebracht, bestaande uit voedings- en verzorgingsproducten, waaronder wegwerpluiers. Voorzitter Ruth Wijdenbosch gaf aan dat er nog veel meer nodig is, vooral in deze moeilijke tijd. Ze hoopt op een spoedige afwikkeling van de aanvraag voor de financiële bijdrage door het ministerie. Het bestuur van VPAS bestaat verder uit de dames Ruth Renfrum-Cotino (penningmeester) en Sjachnaz Pengel (secretaris).
De drieling bestaat uit de jongens: Mohamed Sha Ahmad Nooranie en Mohamed Haroen Abdoel Soebhan en het meisje Umoelgair Mahenoo.

error: Kopiëren mag niet!