Herasfaltering Nieuw Weergevondenweg aangevangen

1Herasfaltering Nieuweergevondenweg aangevangenHet ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) is gestart met de asfalteringswerkzaamheden aan de Nieuw Weergevondenweg. Op dinsdg 3 juli 2018 zijn de werkzaamheden hervat door Caremco Holding in opdracht van OWT&C. De directievoering is in handen van Buro Cité. De strekking voor deze uitvoering is ongeveer 500 meter lang en 9 meter breed tussen de Amersinghsteeg en de Hiraghweg. Er is eerst een laag base course van 35 cm dik aangevoerd en daarna geïnspecteerd. Op 10 juli 2018 is de eerste asfaltlaag aangevoerd. Marco Samat van de afdeling Wegenplanning, Voorbereiding en Begeleiding geeft aan dat bij een vlot verloop van de werkzaamheden deze aan het eind van de tweede week in juli afgerond zullen zijn.

error: Kopiëren mag niet!