Gerard Lau nieuwe directeur SLM

Surinam Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van Suriname, versterkt haar directie met de aanstelling van Gerard Lau als chief executive officer en Steve Silos als chief financial officer. Dit maakt de Public Relations department van de luchtvaartmaatschappij op 6 juli bekend. De waarnemend directeur, Judith Redmount, heeft dit bericht inmiddels ook aan het personeel meegedeeld.
Het aanstellen van deze managers geeft volgens de SLM de vastbeslotenheid aan van de aandeelhouders om alle middelen aan te wenden, teneinde de SLM wederom winstgevend te maken, zodat zij op eigen kracht de continuïteit van haar activiteiten kan waarborgen. Beide directieleden starten op maandag 9 juli met hun werkzaamheden.
Lau is energiedeskundige. Hij heeft jarenlang als financieel directeur van de Energie Bedrijven Suriname gediend. In april 2018 werd hij ook benoemd tot voorzitter van de raad van toezicht bij de Energie Autoriteit Suriname (EAS).

error: Kopiëren mag niet!