SRD 30.000 buitgemaakt uit een kantoor

Criminelen hebben zich in de nacht van vrijdag op zaterdag 23 juni flink huisgehouden in een pand aan de Mahonylaan. Zij hebben een geldbedrag groot SRD 30.000 weggenomen welke bewaard was in een filekast in een kantoor. De sterke arm kreeg de melding van de inbraak en begaf zich op het adres. Ter plaatse aangekomen bleek dat de inbrekers zich de toegang hebben verschaft via het dak. Een zinkplaat is verwijderd en zodoende zijn de daders terechtgekomen in de vliering. Via het mangat zijn ze in de toiletruimte gekomen en vandaar zijn ze gelopen naar het kantoor. Het geld was in een filekast bewaard en is van daaruit weggenomen. De kast was voorzien van een slot. De daders hebben het slot geforceerd. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Er zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!