Aanvaring te Accaribo: aluminiumboot tegen ponton

De politie van Paranam kreeg donderdagochtend omstreeks 03.45 uur een melding van een aanvaring te Accaribo ter hoogte van kilometer 32. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat het slachtoffer in de Surinamerivier ter hoogte van Suralco bezig was visnetten te checken. Op een gegeven moment is de aluminiumboot waarin hij zat, aangevaren tegen een ponton richting Paramaribo. Als gevolg van deze aanvaring kantelde de boot van het slachtoffer. Hij viel in de rivier, maar het lukte hem toch om naar de oever te zwemmen. Het slachtoffer raakte gewond en liep een diepe snee aan zijn elleboog en heeft een bult aan zijn hoofd opgelopen. Het slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Zijn boot en buitenboordmotor zijn nog niet terecht. Het is niet bekend door wie de ponton werd bestuurd. Na de aanvaring is de ponton doorgevaren. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!