Nog steeds geen kandidaat voor directeurschap MMC

3Nog steeds geen kandidaat voor directeurschap MMCEr is nog steeds geen algemeen directeur bij het Mungra Medisch Centrum (MMC). Eind maart werd bekend dat de toenmalige directeur Antoine Elias de nieuwe minister zou worden van Volksgezondheid. Op 12 april werd hij inderdaad benoemd tot minister door president Desi Bouterse. Sinds toen is er geen algemeen directeur meer op MMC. NDP-parlementariër Rachied Doekhie had toen gezegd dat er een geschikte kandidaat gezocht zal worden voor deze functie. Momenteel neemt president-commissaris Bisnoepersad Dalloesingh waar als directeur. In het begin deden geruchten de ronde dat verpleegkundig directeur Sonia Diran deze functie zou innemen. “De NDP is er nog niet aan toe om een geschikte kandidaat te vinden. Net als Doekhie eerder zei, zal er geen haast gemaakt worden om een persoon te benoemen. We willen een goede kandidaat hebben voor MCC”, zegt een NDP-bron aan Dagblad Suriname.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!