Irsa Nasir wordt vandaag gecremeerd

1Irsa Nasir wordt vandaag gecremeerdHet stoffelijk overschot van Irsa Nasir wordt vandaag gecremeerd te Weg naar Zee. De 35-jarige Nasir is op woensdag 6 juni koelbloedig doodgeschoten door haar man, de BBS’er Miguel Kemble, terwijl ze achter de kassa zat bij servicestation Rock Oil aan de Magentakanaalweg. Kemble heeft zich na de daad overgegeven aan de politie.
Nasir werkte niet alleen bij Rock Oil. Ze was ook in dienst bij SOL Coppename aan de Mr. Jagernath Lachmonstraat in dezelfde functie. De directie en personeel van SOL Coppename hebben sinds zaterdag ook een condoleanceregister geplaatst in hun shop, die tot vandaag nog getekend kan worden. Gelegenheid tot het nemen van afscheid kan van 10.00 uur tot 12.00 uur ten huize van de overledene aan de Palisadeweg. Om 14.00 uur vindt de crematie plaats te Weg naar Zee.

error: Kopiëren mag niet!