Drie appartementen in brand aan de Bomaweg

De brandweer kreeg dinsdagavond omstreeks 19.07 uur de melding van een woningbrand aan de Bomaweg in het politieverzorgingsgebied van Santo Dorp. De brandweer was binnen 10 minuten op de brandlocatie. Ter plaatse aangekomen, trof de brandweer 2 woningen in lichterlaaie aan. De derde woning is gedeeltelijk afgebrand. Brandweervoorlichter, Xaviera Rigters, zegt dat op het adres 7 appartementen onder een dak zijn ondergebracht. De brand is vermoedelijk in het eerste deel begonnen en is een gegeven moment overgeslagen naar de andere appartementen. Alleen de eerste deelwoning is aangesloten op het elektriciteitsnet de andere 6 tappen stroom van dit deel. In het eerste deel woonde een echtpaar. Daaruit heeft de brandweer een 28lbs gascilinder verwijderd. Het tweede appartement was onbewoond ten tijde van de brand en in het derde woonde een man. De brandweer heeft verder uit een berghok 4 gascilinders elk van 28lbs verwijderd. Er zijn verder geen slachtoffers te betreuren bij deze brand. Het is de brandweer vooralsnog niet bekend of deze appartementen al dan niet tegen brand waren verzekerd. De vermoedelijke brandoorzaak is overbelasting van het elektriciteitsnet.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!