SZF weer aan het werk

SZF-directeur Rick Kromodihardjo geeft aan dat zijn organisatie gesprekken heeft gevoerd met de bond bij SZF in het afgelopen weekend. De gesprekken hebben tot gevolg dat de acties van de bond zijn opgeheven. Vorige week vrijdag ging de bond in beraad en legde het werk neer uit onvrede over het uitblijven van een gunstig resultaat voor de leden. Volgens bondsvoorzitter Rodney Oldenstam is er aanstaande woensdag een gesprek met de directie van het SZF. De voorzitter gaat ervan uit dat er een duidelijk verschil zal zijn in de uitkomst van de gesprekken in vergelijking met de vorige onderhandelingen. Beide partijen zijn al langer dan een jaar in gesprek over de aanpassingen in zowel het primaire als secundaire loon. Op de algemene ledenvergadering van maandag 4 juni is besloten dat alle diensten van SZF weer volledig toegankelijk zijn voor het publiek.

error: Kopiëren mag niet!