Autobestuurder 31ste verkeersdode

De 64-jarige Christain Ebecilio heeft zaterdagavond onderweg naar het ziekenhuis het leven gelaten. Dit slachtoffer is op die bewuste avond betrokken geweest bij een aanrijding aan de Afobakaweg ter hoogte van mast 11. Dagblad Suriname heeft gesproken met Marciano Luguori, die een schoonzoon is van het slachtoffer. Hij zegt dat de telefoon van zijn wederhelft rond 20.00 uur overging. Een tante belde en gaf door dat de schoonvader van Marciano betrokken was bij een aanrijding. Hij was tegen een stilstaande trekker met daarop een graafmachine aangekomen. Het slachtoffer had de trekker van achteren aangereden, met als gevolg dat hij in zijn wagen bekneld raakte. Volgens Marciano heeft de politie van Paranam in dit geval gefaald. “Zij heeft anderhalf uur op de ambulance staan wachten in plaats dat zij de brandweer inschakelde om mijn schoonvader te bevrijden uit zijn benarde situatie. Bovendien mogen vrachtwagens met lading na 18.00 uur niet meer op de openbare weg deelnemen aan het verkeer.” Dagblad Suriname heeft de informatie nagetrokken bij de politie en blijkt dat de trekker defect was. Toen de familie zich na het bericht van de aanrijding bij het Academisch Ziekenhuis aanmeldde, vernam zij dat het slachtoffer onderweg naar ziekenhuis was overleden.
Schoonzoon betiteld schoonvader als ‘the man with golden hart’
“Dit kwam als een shock bij ons over. Het leek alsof het bloed in mijn lichaam niet meer stroomde. Mijn handen en voeten voelden koud aan, vertelt Marciano. ‘The man with golden hart’ is niet meer tussen ons en het doet ons vreselijk veel pijn. Met het heengaan van dit slachtoffer is de verkeersbarometer gestegen naar 31.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!