Boy Scouts bereiden zich voor op 24ste Jamboree

De Boy Scouts van Suriname maken zich op voor deelname aan de 24ste Boy Scout Jamboree die in de Verenigde Staten van Noord-Amerika wordt gehouden. Daarom worden er fundraisingsactiviteiten georganiseerd te beginnen op 2 juni met een Oliebollen Dag en een braderie. De World Scout Jamboree zal van 22 juli tot 2 augustus 2019 plaatsvinden in het Summit Bechtel Family National Scout Reserve in West Virginia in de Verenigde Staten van Noord-Amerika. Het thema is ‘Een nieuwe wereld ontgrendelen.’
Duurzaamheid
Deelnemers en bezoekers uit verschillende delen van de wereld zullen vertrouwd worden gemaakt met het concept van duurzaamheid. In de Global Development Village van Bechtel Family National Scout Reserve krijgen padvinders de kans om te leren over wereldwijde problemen en hoe padvinders kunnen helpen een oplossing te bieden. De Global Development Village opgetrokken met lokaal hout, het regenwinningsysteem en de wind- en zonne-energie, de restauratie van rivieren, en recycling zijn enkele voorbeelden van de extra duurzaamheidinspanningen.
Geloof, overtuiging en cultuur
De padvinders kunnen leren over de verschillende religies van de wereld en de geschiedenis en ondersteuning van de padvinderij. De Jamboree-deelnemers krijgen ook de kans om volgens hun eigen gewoonten en tradities deel te nemen aan religieuze diensten en zullen in de gelegenheid gesteld worden om hun cultuur via, muziek, dans, sport en spel te delen.
HD

error: Kopiëren mag niet!