PV 2020 ziet geen heil in samenwerking tussen PVF en NPS

Soedeshchand Jairam, leider van PV 2020, ziet geen heil in de samenwerking tussen de Nationale Partij Suriname (NPS) en Politieke Vleugel van de FAL (PVF). Onlangs werd meegedeeld dat beide partijen hun politieke reis gezamenlijk wensen te continueren. Jairam heeft langer dan 10 jaren leiding gegeven aan PVF totdat het totaal achterban besloot om samen met hem een nieuwe politieke partij te starten. Binnen PVF waren er namelijk interne strubbelingen die niet opgelost konden worden. Hierdoor bestaat PVF thans uit enkele bestuursleden zonder een achterban. Aangezien een deel van het PVF-bestuur niet in staat was om waarde toe te voegen aan hun eigen partij, veronderstelt Jairam dat een samenwerking met NPS heus geen wonderen zal verrichten. “Deze samenwerking doet ons in ieder geval niets, want samen met mijn achterban heb ik PVF reeds verlaten om PV 2020 te versterken. Als PVF dus onder de vlag van NPS wil doorgaan, is dat hun keus. Maar in feite levert deze samenwerking weinig op”, nuanceert Jairam in gesprek met Dagblad Suriname. Dat Jairam een samenwerking met NPS niet ziet zitten, is voortgevloeid uit een grondige evaluatie. “Wanneer je een duurzame samenwerking wenst, dien je ervoor te zorgen dat de structuren van de partijen zich erin kunnen terugvinden en niet alleen de bestuursleden. Anders werpt zo een samenwerking geen vruchten af”, aldus Jairam.
KSR

error: Kopiëren mag niet!