Suriname opent Odesur met nederlaag

Suriname is de Odesur Games in Cochabamba (Bolivia) maandag met een verliespartij begonnen. Karateka Amadeo Main heeft zijn kwartfinalewedstrijd in de -75 kg verloren van Adol Fernando Amarilla van Paraguay. Na de 3 minuten durende partij stond het scorebord op 6-0 voor Amarilla. De Paraguyaan kwam al vroeg op 1-0 en keek niet meer achterom. Hij scoorde vooral uit counters. In de laatste seconden van het gevecht leek het erop dat Main een rake trap plaatste, maar dat werd niet gehonoreerd door de judges. Coach Andre Joekoe kon op dat moment niet meer vragen om een “video review”, omdat hij dat eerder in de wedstrijd al gedaan had, ehter zonder succes. Na de wedstrijd gaven zowel coach Joekoe als de Main aan dat de loting gunstig was, omdat deze tegenstander niet de sterkste was.

error: Kopiëren mag niet!