Arrestantenvoedingleveranciers leggen per 15 juni werk neer

De arrestanten voeding leveranciers hebben gezamenlijk besloten om het werk per 15 juni 2018 neer te leggen. Dit in het kader van maandenlange achterstand, waarover de overheid tot nog toe zelfs geen reçu’s heeft gegeven, dus de betalingen ook niet gedaan zijn. Er zijn in totaal 9 arrestantenvoedingleveranciers, namelijk; Nasier, Naser, Hasnoe, Saeri, Amatoemar, Vismale, Markust, Djobot en Mambot. Na het wachten zat te zijn, hebben zij gezamenlijk een brief gestuurd naar de minister van Justitie en Politie. Als tegen reactie hebben deze leveranciers reçu’s gehad voor een deel betaling over de maand januari 2018. De betalingen zijn echter nog niet gedaan door de overheid. De arrestanten voeding leveranciers schieten ruim vijf maanden de voorraad die nodig is, voor uit eigen zak. Echter zijn ze nu over hun voorraad heen en kunnen niet langer permitteren om de voorraad uit eigen zak te kopen.

error: Kopiëren mag niet!