ISIS bedreigt met 50 moorden in Suriname

Frontfoto 1Luister Suriname en luister duidelijk. Laat onze broeders vrij. We zullen minstens 50 personen van de Anton de Kom Universiteit, Santa Boma en Lyceum I doden. Als jullie het niet serieus nemen, gaan we meer personen doden. Jullie hebben tot 09.00 AM de tijd om te reageren, anders moeten jullie voor de consequenties instaan. Laat Allah je niet beoordelen. Dit is de boodschap in het Engels, die gisteren circuleerde op Facebook. De verzender is genaamd “Mohammed Ahmed Al-Mehdi.” Hoewel ze niet precies zeggen wie hun broeders zijn, wordt gevoeglijk aangenomen dat het om de twee terreurverdachten gaan, die momenteel voor de rechter staan in Suriname. Volgens bronnen van Dagblad Suriname is de politie al bezig de verzender van dit bericht te achterhalen en pakt deze zaak serieus aan.

error: Kopiëren mag niet!