Verdachte aangehouden wegens schaking en ontvoering

De politie van Livorno kreeg dinsdagmorgen een melding van een ontvoering van een 15-jarige scholier. Een onderwijzeres heeft de zaak gevolgd en heeft de politie ingeschakeld. De sterke arm zette gelijk de achtervolging in. De verdachte die met een zwarte gelakte Toyota Voxy de plaats verliet is vanuit de Pandit Paltan Tewarieweg naar de Helena Christinaweg gereden. Daar is het busje in botsing gekomen met een Toyota Vitz. Beide wagens zijn in de goot beland. Het busje ramde eerst de wagen en vervolgens een schutting en ging toen over de kop om in de goot tot stilstand te komen. Het meisje werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. De verdachte Gilbert A. (22) is door de politie ter plaatse aangehouden. Bij de politie verklaarde de verdachte een ‘liefdesrelatie’ te hebben met het kind en dat zij vrijwillig in de wagen zat. In het belang van het onderzoek is de verdachte in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!