15-jarige Raishree Mahadewsing wordt vermist

topDe 15-jarige Raishree Mahadewsing wordt sedert afgelopen week donderdag vermist. Dagblad Suriname sprak met de vader van het vermist meisje. Op de bewuste donderdag is zij nog naar school geweest. Ze is leerlinge van de Poolschool, een muloschool die staat aan de Marowijnestraat. Tegen 11.00 uur na de gymnastieklessen was zij nergens te bespeuren en werd als vermist opgegeven. Door de vader is inmiddels aangifte gedaan bij de politie van Latour.
Het is de vader wel bekend dat het meisje werd lastiggevallen door een jongen woonachtig aan de Goede Zorgweg te Goede Verwachting. Het nummer van de jongeman is ook bekend bij de vader. Maar wanneer hij belt, wordt er niet opgenomen. Al deze zaken heeft hij doorgespeeld bij de desbetreffende politiefunctionaris van politie Latour bij het doen van de aangifte van vermissing. Hoewel het om een minderjarige dame gaat, moest hij de volgende woorden van de agent aanhoren: ‘Ik wil niet gaan bemoeien’. De vader die bijzonder ongerust is, hoopt dat zijn dochter zo snel als mogelijk weer terecht is.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!