Gezin overvallen in woning Nashvillestraat

Vier criminelen hebben donderdagochtend een gewapende roofoverval gepleegd in een woning aan de Nashvillestraat. Zij hebben rond 03.00 uur de slaapkamerdeur, alwaar het gezin sliep, opengetrapt. Dagblad Suriname heeft in verband met dit onderzoek gesproken met de vrouw des huizes, Meredith A. Zij werd wakker om haar 1-jarig kind te voeden toen de slaapkamer deur werd opengetrapt. Vier gemaskerde criminelen stormden binnen. Het gezin werd onder schot gehouden. Zij werden beroofd van al hun sieraden, een mobiele telefoon, riemen en twee gympies. Na de daad verlieten de daders de plaats in het voertuig van de heer des huizes. Volgens Meredith is het voertuig teruggevonden op het Hanna’s Lustproject. De daders zijn vooralsnog niet aangehouden. De politie van De Nieuwe Grond is belast met het onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!