Voetganger dodelijk aangereden te Mawakaboweg

De 42-jarige Faizel Molai heeft zondagochtend het leven gelaten bij een aanrijding aan de Mawakaboweg. De politie van Santo Boma kreeg zondagochtend een melding van een aanrijding aan de Mawakaboweg tussen een auto en een voetganger. De voetganger is vanwege de opgelopen letsels ter plekke overleden. Volgens informatie van de familie was Molai op een feestje. Hij is op een gegeven moment van het feest vertrokken en stak de weg over om te gaan urineren. Op dat moment reed een militair samen met zijn echtgenote, een 5 maanden baby, een zus en zijn schoonvader voorbij. Er waren voertuigen op de inrit en berm geparkeerd, waardoor er geen goed overzicht was. Volgens de autobestuurder heeft hij de voetganger te laat gezien en probeerde hij nog af te remmen, echter reed hij de voetganger midden op het wegdek aan. De voetganger was op slag dood. Het voertuig waarin het gezin reed, is beschadigd. De inzittenden bleven ongedeerd. Met het heengaan van Molai is de verkeersbarometer gestegen naar 25. De politie heeft de zaak overgedragen aan de militaire politie.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!