Gewapende roofoverval te Hanna’s Lustweg

De politie van Wanica kreeg woensdagavond een melding van een gewapende roofoverval aan de Hanna’s Lustweg. Het echtpaar T. zat omstreeks 19.30 uur op het balkon. Zij waren bezig op hun telefoon, toen zij plotseling werden verrast door vier criminelen, van wie twee gewapend met vuistvuurwapens. Onder bedreiging van de wapens moest de heer des huizes plat op de grond liggen. De andere rovers waren bezig met de vrouw die enkele sieraden op dat moment aan had. Al haar sieraden werden weggenomen. De rovers hebben de heer des huizes tijdens de beroving mishandeld. Op dat moment kwam een buurvrouw thuis aan. Ook zij werd niet bespaard. De overvallers zijn toen bij de buurvrouw geweest en hebben haar ook beroofd. Volgens dit slachtoffer kwam zij net thuis aan. Zij was bezig uit haar voertuig te stappen toen zij door drie criminelen met bivakmutsen op werd overmeesterd. Het slachtoffer weigerde de contactsleutel van haar voertuig af te staan aan de rovers en werd door hen mishandeld. Deze overvallers zijn ervandoor gegaan met het voertuig van de 51-jarige vrouw, N.A. De politie heeft de aangifte ter zake opgenomen. Er zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!