Indonesian Day for Charity wederom druk

Frontfoto1-1De Indonesische ambassade heeft in samenwerking met de Indonesische vrouwenorganisatie Dharma Wanita Persatuan Paramaribo afgelopen zondag hun jaarlijkse Indonesian Day for Charity gehouden. Middels deze bazaar wordt elk jaar geld ingezameld voor fondsen. Het geld wordt gedoneerd aan sociale instellingen in Suriname en Indonesië. De opening werd verricht door first lady Ingrid Bouterse-Waldring. Tijdens deze 14de Indonesian Day for Charity konden bezoekers zich tegoed doen aan diverse hapjes en drankjes. Apem goreng, gule, putri mandi, bakwan camper, lapiz en cheese cake zijn allemaal gerechten uit de Indonesische keuken, die te verkrijgen waren. Bovendien werden er kledij, plantjes, keukengerei en hoofddeksels tentoongesteld. De bazaar biedt een platform voor de leden van Dharma Wanita Persatuan Paramaribo om Indonesische producten tentoon te stellen. Behalve nieuwe snacks uit Indonesië en de gebruikelijke schotels uit Indonesië en Suriname, werd er een fashion show gerepresenteerd van de ‘tie and dye’ techniek, genaamd jumputan (lees djoempoetan). (tekst: Arti Lachman/ foto’s: Ricky Bahadoersingh)

error: Kopiëren mag niet!