73-jarige urinerende man beroofd

De politie van Paramaribo kreeg donderdag in de vooravond een melding van een beroving aan het Neumanpad. Een 73-jarige man was bezig te urineren toen hij van achteren werd aangevallen door een verdachte. De crimineel rukte zijn tas weg, waardoor het slachtoffer kwam te vallen. Hij keek na de val naar de dader en zag dat hij in gezelschap was van nog iemand. De rover die zijn tas heeft weggenomen, was gekleed in een rode lange mouw trui en een blauwe lange broek. Beide mannen zijn met medeneming van de buit vanuit het Neumanpad richting Domineestraat opgerend. Het slachtoffer heeft geen ernstige letsels opgelopen. De buit betreft een tas inhoudend een zaktelefoon, SRD 25 aan muntjes en een pinpas. De politie heeft de aangifte ter zake opgenomen. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!