Weer ingebroken bij afdelingen Sport- en Jeugdzaken

Het houdt maar niet op. Minister Lalinie Gopal van Sport- en Jeugdzaken is sinds haar aankomst op het ministerie geconfronteerd met diefstallen en inbraken op de afdelingen en filialen. De laatste diefstallen werden vorige week genoteerd. Vanuit het gebouw van het onderdirectoraat Sportaccommodaties en Ruimten, gevestigd in de Anthony Nesty Sporthal, zijn 2 zijspiegels van een Noah-busje en een batterij van een 30 personenbus gestolen. De ruiten van de bus zijn geforceerd om de batterij mee te nemen. Vanuit de afdeling op het Sosis-complex zijn 2 brushcutters buitgemaakt. De politie van Flora heeft de zaak in onderzoek.
Minister Gopal trad aan op 4 april. Nauwelijks enkele dagen hierna werd er een kluis geforceerd van de afdeling Administratieve Diensten aan de Johan Adolf Pengelstraat en daaruit werd onder andere een bedrag van SRD 180.000 meegenomen. Enkele dagen daarna werden er brushcutters gestolen vanuit Sosis, batterijen vanuit NIS en werd ook ingebroken op de afdeling van Jeugdzaken te Hockeystraat.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!