20-jarige autobestuurder 20ste verkeersdode op 20 april

De 20-jarige autobestuurder, Vinesh Bharos, heeft vrijdagavond 20 april het leven gelaten na een verkeersongeval aan de Ringweg Zuid ter hoogte van het restaurant X-Aveneu. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de bestuurder ten tijde van het ongeval alleen in zijn voertuig reed. Door tot nog toe onbekende redenen verloor hij de controle over het stuur en belandde op de linkerberm. Vervolgens kwam het voertuig tegen de muur van X-Avenue aan. Het slachtoffer overleed als gevolg van de opgelopen letsels ter plaatse. Het vermoeden bestaat dat de bestuurder een nekfractuur moet hebben opgelopen, waardoor hij het leven liet. Een bewaker van het bedoeld pand is ook gewond geraakt. Hij is ter verpleging overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp. Met het heengaan van dit slachtoffer is de verkeersbarometer gestegen naar 20. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!