Oplichter verhuurde woning via Facebook

De recherche van Paramaribo roept benadeelden op, die via Facebook door een zekere Satish K. alias ‘Snake’ (43) zijn opgelicht. Satish bood via zijn Facebook-pagina en het advertentieblad Via 2000 een benedenwoning te huur aan. In zijn advertentie gaf hij aan dat de woning gelegen is aan de Koenawariestraat no.64 te Tourtonne. Nadat geïnteresseerden een deel van de huur hadden afgedragen, werd Satish onbereikbaar voor hen. De politie vermoedt dat de oplichter meerdere slachtoffers moet hebben gemaakt. Deze benadeelden worden derhalve opgeroepen alsnog aangifte te doen tegen de nepverhuurder bij de recherche van Paramaribo op het politiebureau Geyersvlijt aan de Basitostraat. De nepverhuurder is inmiddels op vrijdag 13 april door de recherche van Paramaribo aangehouden. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!