‘Mi no fasi a pikin meisje’

De 43-jarige Amitkumar M. ontkent zijn minderjarig buurmeisje seksueel te hebben misbruikt. “Mi no fasi a pikin meisje. Ifi mi bing fasi eng, da a no bo mang waka”, zei hij donderdag aan kantonrechter Marie Mettendaf. De verdachte beweerde dat hij die bewuste dag awara voor een kerk was gaan plukken toen het meisje, dat in de buurt woonde, ook awara ging oprapen. Hierna werd het kind door haar oma geroepen. Het kind verklaarde echter aan de oma dat zij achter de kerk was gaan plassen en dat Amitkumar bij deze gelegenheid haar getrokken heeft en met zijn vingers aan haar geslachtsdeel is geweest. Volgens de oma speelt het meisje elke dag naast het huis en vond zij het vreemd toen zij het slachtoffer die dag riep, maar niet zag terugkeren. Bij controle zag zij Amitkumar samen met haar kleindochter naast de kerk lopen. Een visum van de arts bevestigt dat iemand aan het geslachtsdeel van het kind is geweest. Amitkumar bleef op de strafzitting ontkennen iets met het meisje te hebben gedaan. Volgens hem is hij zelfs door de politie mishandeld, waardoor het in het proces-verbaal erop lijkt alsof hij deze handelingen heeft toegegeven. Op 26 april wordt deze zaak verder behandeld.
FR

error: Kopiëren mag niet!